Ik wil een boek

Het boek ‘Ilse Uyttersprot 1967 – 2020, een verhaal van veerkracht’, komt uit in december 2021. De uitgave is voorlopig gepland op 1.500 exemplaren, formaat 190 x 245, vierkleurendruk, hard cover, 192 p. Uitgeverij Borgerhoff & Lamberigts ondersteunt het project met eindredactie, layout, druk en verspreiding in de detailhandel. De vastgestelde boekenprijs is 30 euro.

Het boek is vanaf midden december 2021 verkrijgbaar in boekhandel en online bookshops.

Om de kostprijs het project te financieren doet Het verhaal van Ilse een beroep op crowd funding, het inzamelen van steungiften bij het publiek. U kan steunen op twee manieren: voor-intekenen aan 25 euro op het boek, of toetreden tot het steunfonds.

Voor-intekening aan 25 euro. (Een goed idee voor kerst 2021)

U kan het project steunen via voor-intekening. Zo reserveert u per schijf van 25 euro 1 exemplaar dat u kan komen afhalen in de Looyerij, Sportcentrum Schotte op de Kapellekensbaan in Erembodegem Aalst vanaf 10 december 2021. Wie té veraf woont kan tegen een meerprijs het boek thuis laten bezorgen. De periode van voor-intekening wordt afgesloten op 22 september 2021.

Steunfonds de vrienden van Ilse.

Wie het project financieel nog een éxtra duwtje in de rug kan geven stort 200 euro, en treedt zo toe tot het Steunfonds de vrienden van Ilse. Zij of hij

  • ziet haar of zijn naam afgedrukt staan in het boek onder de lijst ‘Steunfonds de vrienden van Ilse’;
  • wordt persoonlijk uitgenodigd op de voorstelling van het boek begin december 2021;
  • ontvangt ter gelegenheid van de boekvoorstelling twee exemplaren van het boek.

De periode voor toetreding tot het Steunfonds wordt afgesloten op 30 september 2021.

Wie liever niet via een webshop werkt, geeft ons een seintje op info@hetverhaalvanilse.be